Tagsági jogviszony

Ösztöndíj pályázat zenészek részére

Pályázati felhívás
2019/2020-as évadra szóló Szironta-ösztöndíj elnyerésére

 

A Sziront’Art Művészeti és Kulturális Közhasznú Egyesület és az European Handbell Committee pályázatot hirdet zenei ösztöndíj elnyerésére. A pályázat szakmai lebonyolítója a Szironta Együttes.

Az ösztöndíj célja: Megismertetni a handbellt és a melodychime hangszereket az arra fogékony, zeneileg megfelelő képzettséggel bíró, 14 évnél idősebb korosztállyal, mely hozzájárulhat a hazai handbell együttesek utánpótlásának neveléséhez és a 2020-ban megvalósuló 18. International Handbell Symposiumon magyar válogatott zenekari csapat delegálásához.

A pályázati anyagot (adatlap, nyilatkozat és kötelező mellékletek) 2 eredeti példányban ajánlott küldeményként postázva, vagy hétfőtől csütörtökig munkanapokon 10-15 óra között személyesen a Szironta Együttes irodájában lehet leadni.
Postacím, személyes leadás helye: Szironta Együttes, 2456 Besnyő, Viola utca 5.
A borítékra kérjük ráírni, hogy: „Zenész ösztöndíj pályázat”

A pályázatokkal kapcsolatos felelős munkatárs: Czumpft Krisztina
Telefonszám: 06 30 883 5467 • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázati dokumentumok beérkezési határideje: 2019. július 5. 15:00
Postai úton benyújtott pályázatok esetén a határidő a küldemény irodánkba érkezésének napja, nem pedig a postára adás dátuma!

 

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:

Részletes felhívás letöltése

Adatlap és nyilatkozatok letöltése

A dokumentáció utolsó frissítése: 2019. június 26.